Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

Протягом останніх років ми напрочуд часто чули звідусіль слова «реформи» та «зміни». Настільки часто, що іноді важко зрозуміти: а в чому насправді вони полягають?

У рамках проекту Абетка реформ було розроблено ілюстроване видання для батьків та дітей з однойменною назвою. Автори абетки пояснюють у форматі казок та коротеньких історій, у чому полягає суть змін. У ній діють казкові персонажі, герої мультфільмів та звичайні люди, а дитячі історії вчать бути ініціативними, об’єднуватися заради досягнення спільних цілей та втілювати зміни, які нам під силу.

Під час події «Навіщо дітям реформи?» поділимося нашим баченням, чому важливо говорити з дітьми про цінність змін, та покажемо, як за допомогою ігор та простих і цікавих вправ пояснити складні речі.

До участі в дискусії запрошуємо батьків та вчителів, а для дітей пропонуємо цікаві ігри та квести. Крім того, під час заходу можна буде також отримати друкований примірник «Абетки реформ» та познайомитися ближче з командою проекту.

Коли?
1 червня 11:00 – 13:00

Де?
Київ, Хаб «Освіторії», вул. І. Мазепи, 1

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації до 30 травня включно за посиланням: https://forms.gle/hSyBxqs241FXykq29
Кількість місць обмежена!

Подію організовують Абетка реформ та Освіторія.

Для довідки:
«Абетка реформ» створена випускниками Відкритого Університету Реформ – освітнього проекту Реанімаційного Пакету Реформ та Центру демократії та верховенства права. Ця публікація підготовлена в рамках програми з інституційної розбудови Центру демократії та верховенства права, що здійснюється за фінансової підтримки Швеції.

Деталі

Дата:
1 Червня, 2019
Час:
11:00 - 13:00

Місце проведення

Хаб Освіторії
вул. Івана Мазепи, 1
Київ, Ukraine
+ Карта Google