У День святого Миколая починають запалювати вогні на святкових ялинках і все навколо наповнюється атмосферою тепла. Пропонуємо можливості провести 19 грудня весело в родинному колі, а також варіанти на випадок, якщо святкування доведеться перенести на потім.

Відкриття ялинки на Софійській площі

На гостей відкриття святкової ялинки на Софійській площі чекатимуть як традиційні розваги, смаколики, так і загадкові новинки, серед яких полярний експрес, алея чудес та магічний тунель.


Зимова «Країна мрій» на Лівому березі

Якщо ви живете на Лівому березі, не обов’язково на свята їхати в центр — на вас очікує не менш масштабне святкування неподалік.


Екскурсія на фабрику ялинкових іграшок

Свято Миколая — саме час почати розглядати чудернацькі прикраси на ялинку. Колекція фабрики здатна вразити дитину найрізноманітнішими видами ялинкових іграшок.


Новорічна програма «Космічна місія: У пошуках Магічних стихій»

На вас очікують загадкова космічна ялинка, а також неонові та лазерні спецефекти, наукові експерименти, інтерактивні програми тощо.


Концерт-забава до Святого Миколая. Росава

Відсвяткуйте у форматі концерту-гри — співайте, танцюйте, відбивайте ритм на музичних інструментах разом з авторкою та виконавицею дитячих пісень альбомів «Радість» і «Колисанки», мамою двох дітей, дорослою мрійницею та вигадницею Росавою.


«Дім Інтерактивних Пригод» на ВДНГ від Magic Innovations

Ви опинитесь у 3D-графічному казковому просторі, де віртуальний ведучий MAGIC bot проведе вас крізь сім магічних кімнат. У кожній з них на вас чекатиме окрема пригода —пострибаєте по крижинах з білими ведмедями в доповненій реальності, спробуєте збити сніжкою віртуального кажана, прокладете шлях на 3D-мапі для магічного потягу тощо.


Показ стрічки «Школа №3» у Veteran Hub

Перегляд української документальної стрічки «Школа №3», що виграла гран-прі в одній з конкурсних програм Берлінського кінофестивалю. Герої — 13 учнів з окупованої Миколаївки, що дорослішають, дружать, закохуються, доки навколо точиться війна. Ці підлітки мають, що сказати.


Свято — не тільки 19 грудня:


Презентація збірки «19 різдвяних історій» у Києві

Презентація книги від «Видавництва Старого Лева», в якій 19 сучасних українських письменників написали історії про те, яким різним буває Різдво.


Ugly Sweater Christmas Party for Kids

Під час англомовної вечірки для всієї родини ви приготуєте іграшки на ялинку, паперовий салют та матимете змогу отримати приз за найоригінальніший светр.


America House Winter Holidays Party

Свято разом із дипломатичним персоналом із США? Це можливо тільки в America House! Повторюйте англійську, вдягайтеся тепліше і налаштовуйтеся на святкування.

Поділитися цією статтею