Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

Не є новиною, що старий спосіб виховання стає дедалі більш малоефективним. Старий спосіб виходить з чогось загального.
В ньому є образ гарно вихованого дорослого та процес виховання передбачає, що ми ведемо дитину до цього образу.

Новий спосіб виховання опирається на те, що кожна людина від самого народження має свій індивідуальний профіль здібностей. Ми здобуваємо високу якість життя тоді, коли розвиваємо та конструктивно використовуємо власні здібності.

Коли всі люди якнайкраще розвивають свої здібності і таланти, у взаємодіїї та співпраці будують своє життя – креативно та різнобарвно, то мають багате та яскраве життя.

Лекцію читає Дітер Швартц (Dieter Schwartz (Німеччина)) – вчитель, ведучий семінару з інтуїтивної педагогіки, доцент педагогічного інституту в Німеччині, композитор, диригент, коуч.

Починаючи роботу класного вчителя, Дітер поставив собі питання: «В який спосіб я, як вчитель та взагалі як доросла людина, можу жити своїм життям в найкращий спосіб з усіх можливих, та й крім того, створити для себе та дітей найсприятливіше для розвитку середовище?»

І зараз, коли на семінарах він дає відповідь на це питання, то йому допомагають знання, напрацьовані в багаторічному досвіді.

Дітеру дуже допомогли три джерела:

– мистецтво гри Пера Альбума, завдяки якому розвивається здатність самобутньо поводитися із труднощами;
– мистецтво комунікації Іріс Юханссон, що допомагає здобути кристально чисту картинку того, як можна розвинути нашу людську комунікацію так, щоб вона привела нас до найвищого рівня життя;
– власний багаторічний експеримент, який в найскладніших життєвих ситуаціях продемонстрував дієвість і мистецтва Пера, і мистецтва Іріс.

«Я винайшов, як у кожну мить можна жити найкращим життям. Власне, навіть коли зовнішні обставини є надзвичайно складними.
На мою думку, для високої якості життя є два головні джерела.
До першого джерела ми отримуємо доступ, перебуваючи у спільноті, коли ми маємо контакт з людьми та є учасниками двосторонньої комунікації.
До другого джерела ми маємо доступ тоді, коли ми творчо, по можливості якнайширше використовуємо свій власний ресурс».

Забронювати місце можна за телефонами
☎: 050-462-29-33, 066-252-23-41 (Катерина),
096-736-22-26 (Діана)
чи за посиланням.

Деталі

Дата:
23 Червня, 2018
Час:
18:00 - 21:00
Вартість:
грн500

Місце проведення

Zelenka family space & care
вул. Ярославів Вал 11/1
Київ, Ukraine
+ Карта Google
Телефон:
(093) 379-4141
Веб-сайт:
https://www.zelenka.kiev.ua/