Аспен Інститут Київ у партнерстві з благодійним фондом Klitschko Foundation запрошує вмотивованих підлітків віком 14–17 років до участі у дводенних філософських семінарах у межах проєкту Aspen Teens: fight for UA dream.

Місія проєкту — через проведення філософських семінарів створити спільноту підлітків, де вони зможуть висловлювати свої думки, дискутувати, шукати однодумців та конструктивні шляхи подолання викликів і формувати власне бачення щодо майбутнього України. Під час діалогів молоді люди аналізуватимуть тексти відомих мислителів, а також теми, які є ключовими сьогодні й турбують сучасну молодь.

До участі запрошують умотивованих підлітків віком 14–17 років, які готові мислити нестандартно, брати на себе відповідальність за зміни у суспільстві і стати рупором прогресивних ідей. Участь у семінарах безкоштовна.

Анонсовані семінари відбудуться у вересні-грудні 2023 року. Подія пройде в онлайн-форматі. На кожен семінар буде сформована група до 20 підлітків. У кінці сезону для учасників семінарів буде проведено Reunion — спільну зустріч у безпечному місці. А зареєструватися на проєкт можна за посиланням.

Поділитися цією статтею