«Освітній Суп» — це серія безкоштовних онлайн-занять (академічний тьюторинг) з урахуванням шкільної програми для учнів 5–10-х класів. Наразі організатори оголошують набір дітей, які перебувають на близьких до лінії розмежування територіях (Харківська, Донецька, Запорізька та Дніпропетровська області).

Протягом навчання діти матимуть нагоду не лише покращити свої знання з української мови та математики, а й знайти друзів, отримати індивідуальну підтримку, відновити віру у власні здібності для формування подальшого самостійного освітнього шляху.

Наразі фокусом проєкту є два предмети: українська мова та математика. Щотижня учасники матимуть по два заняття з кожного предмета — математики та української мови, кожне з яких триватиме 45 хвилин. Сумарно — 4 академічні заняття на тиждень. Додатково щотижня відбуватиметься тьюторингова сесія. Розпочинається навчання 31 липня. Тривалість — 5 тижнів (до 31 серпня).

У разі перевищення допустимої кількості місць учасникам надаватиметься пріоритет у запрошенні на наступну хвилю, яка розпочнеться восени. Участь у проєкті повністю безкоштовна. Зареєструватися можна за посиланням до 19 липня (23:59) за київським часом.

Для «Навчай для України» це буде вже сьома хвиля «Супу». Раніше вже понад 6500 дітей різного віку отримали заняття зі шкільної програми та підтримку тьюторів. Організатори зауважують: ситуація в областях, близьких до лінії розмежування, є особливо складною, багато навчальних закладів було зруйновано, навчальний процес часто переривається постійними обстрілами та повітряними тривогами. Саме тому особливістю цієї хвилі є зосередження уваги на допомозі дітям, які перебувають у найближчих до лінії розмежування регіонах — Харківській, Донецькій, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

Поділитися цією статтею