ЄБРР та Швейцарія надають 60 000 грантових місць для навчання українських підприємців на освітній платформі Prometheus. Зокрема, курс може зацікавити освітніх управлінців та підприємців.

ЄБРР за фінансування Швейцарії в рамках Фонду сприяння малому бізнесу ЄБРР відкриває реєстрацію для українських підприємців на навчальну програму «Буткемп економічного відновлення» на освітній платформі Prometheus. Кожен охочий може обрати один або всі чотири курси і безплатно отримати актуальні у воєнний час знання для відновлення або масштабування бізнесу.

«За своє життя я ще не бачив, щоб провідні американські університети відкривали безкоштовний доступ до навчання на своїх бізнес-курсах — та ще й іншою мовою. Це унікальний шанс, яким треба користуватися тут і зараз», — коментує ініціативу кофаундер платформи Іван Примаченко.

Буткемп складається з чотирьох курсів:

  • спеціально розроблений курс «Як почати власну справу в часи невизначеності: покроковий гайд від ТОП-підприємців України» — поради щодо старту та продовження роботи під час війни від топових бізнесменів;
  • три всесвітньо відомі курси, уперше перекладені українською мовою від Harvard University, University of Virginia та Rice University — підвищення навичок підприємців у сфері фінансів та IT-технологій, а також розвиток вміння планувати та слідувати плану в бізнесі, навіть під час воєнних подій у країні.

Програма створена для кожного, хто хоче започаткувати, відновити або масштабувати свій бізнес під час війни.

Реєстрація відкрита з 26 червня. Зареєструватися можна за посиланням.

Зареєструватися

Поділитися цією статтею